dilluns, 29 de febrer de 2016

Què farem?


Després d'uns quants dies ultimant detalls ja us podem avançar la programació que tenim preparada pel dia 16 d'abril.

Esperem que us animeu a passar un dia diferent i ens acompanyeu en aquesta aventura!Matí:
Rebuda dels/de les participants, acreditacions i presentació.
Tallers. Es realitzaran tallers simultanis de diferents nivells i treballant diferents tècniques. En breu us farem una petita explicació per tal que d'escollir-ne un. Per a que no defalleixis mentre es realitza el taller s’oferirà un petit esmorzar.

Dinar:
Moment per a compartir inquietuds, descobrir noves persones i xerrar d’allò que més ens agrada.
Es tracta d’un dinar cooperatiu on cada persona ha de portar alguna cosa per compartir.
Tarda:
Amic invisible handmade: si vols participar has de portar un regalet fet per a tu mateix/a. Farem un intercanvi entre totes les persones participants.
Photocall: fes-te una foto divertida com a record de la trobada.
Gimcana scrapera: en grups reduïts es realitzaran petites proves relacionades amb l’scrapbook on cada grup aconseguirà punts (des de resoldre algun enigma o fer algun petit treball). L’equip guanyador obtindrà un obsequi.

i... més sorpreses!!
A partir de les 18 h obrim a tothom que vulgui l’espai de treball per fer punts de llibre i targetes solidàries. En col·laboració amb http://3flowers-retosdetarjetas.blogspot.com.es/ farem punts de llibre i targetes per enviar el dia de Sant Jordi a Sant Joan de Déu i posar una mica d’il·lusió als infants hospitalitzats.

T’ho perdràs????

 
Si vols més informació i formalitzar la teva reserva només cal que ens enviïs un mail amb les teves dades a: primaverascrapera@gmail.com.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada