dimecres, 13 d’abril del 2016

Darreres informacions

Sense ni adonar-nos han anat passant els dies i ja tenim la Primavera Scrapera aquí!!!!

Aquests dies no hem tingut ni temps de fer cap entrada al blog perquè hem treballat intensament per a què aquesta trobada surti molt bé i totes pugueu gaudir al màxim, sort que la Mercè molt eficient us ha anat fent la crònica de les darreres novetats al facebook! :).

Avui però us volíem donar les darreres informacions per dissabte.

- Recordeu que farem la rebuda de les participants a partir de les 9:30 h. a Neàpolis. Us deixem un petit plànol (es troba molt aprop de l'estacio de Renfe de Vilanova i la Geltrú), per aquelles persones que vingueu amb cotxe particular hi ha aparcaments just a la Rambla de l'Exposició o al carrer Metal·lúrgia (o en cas de no trobar-ne a l'aparcament del centre comercial HiperSimply).



- Totes les que participeu en l'amic invisible (recordeu que és un detall fet a mà per nosaltres, que no cal que sigui d'scrapbook) heu de portar el regalet embolicat i farem l'intercanvi després de dinar tot fent la sobretaula.

- És preferible que porteu el dinar en trossets per compartir (si porteu coques, truites, etc., sinó tampoc passa res perquè tindrem ganivets :)).

- Material pels tallers: cal que porteu material bàsic d'enganxar i retallar (llapis, goma, regle, enganxament de barra o cinta de doble cara) i si teniu planxa de tall per protegir les taules molt millor. Pel taller d'enquadernació si teniu plegadora i punxó porteu-los! :).

- Per la participació en els punts de llibre i targetes solidàries si voleu contribuir amb material vostre (tintes, segells, colors aquarel·lables per pintar segells, trossos de papers o cartolines....) seria fantàstic!!! Nosaltres posarem a la vostra disposició models de punts i també material per compartir!!! 

No sé si ens oblidem de quelcom més, si és així no dubteu a preguntar.

Us esperem amb molta il·lusió!!!!

Fins dissabte!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada