diumenge, 3 d’abril del 2016

Participem en "El Mejor Reto del Mundo"


Aprofitant el marc de la nostra trobada hem volgut participar en un dels reptes solidaris que més participació ha tingut en els darrers anys en el món de l'scrap:  "El Mejor Reto Del Mundo" organitzat per 3flowers.

El repte consisteix en fer punts de llibre solidaris per regalar el dia de Sant Jordi als nens i nenes ingressats a l'hospital de Sant Joan de Déu. També es recullen targetes que es vendran a la botiga per a la recollida de diners pel projecte: "Hospital Amic".

Podeu veure tota la informació aquí

Nosaltres ens hem volgut sumar a aquesta iniciativa organitzant una crop, i, en acabar la trobada realitzarem punts i targetes que enviarem cap a Sant Joan de Déu.

Posarem a la vostra disposició material (papers, cartolines, segells, tintes, troquels...) per a què pugueu treballar lliurement o bé per a copiar els models que us proposarem.

També podeu portar punts i targetes fets de casa o el material que us vingui de gust utilitzar. Tot és vàlid i tota col·laboració serà ben rebuda.

Aquí us deixem amb el cartell de la crop. Esperem que aconseguim un bon nombre de punts i targetes per fer feliços uns quants nens i nenes!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada